Curriculum vitae drs. Peter A.M. Broekhof RV

Na in 1984 zijn studie Bedrijfseconomie afgerond te hebben aan de Universiteit Tilburg is Peter Broekhof werkzaam geweest, in verschillende financiële functies bij DAF Trucks, Volvo Car en Koninklijke Mosa te Maastricht. Aldus heeft hij een jarenlange ervaring als controller en financieel directeur in het bedrijfsleven. Gezien het tijdsperspectief waarin hij voor het private bedrijfsleven bezig is geweest is hij vertrouwd met reorganisaties en herstructureringen binnen de sectoren en met het outsourcen en verkopen van bedrijfsonderdelen.

Hij kwam zodoende al spoedig in aanraking met bedrijfsovernames en het afsplitsen en verkopen van bedrijfsonderdelen. Deze ervaring deed hem in 1997 besluiten zich verder te specialiseren in het vak van het waarderen van bedrijven middels de postdoctorale studie ‘Business Valuation’ aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam.

In 1998 besloot hij als zelfstandig fusie en overname adviseur verder te gaan met als specialisatie het waarderen van bedrijven en het bemiddelen bij aan- en verkoop van bedrijven in het grotere MKB. Peter heeft veel opdrachten in het hands-on adviseren en uitvoeren van herstructureringen.

In 2004 was hij de mede grondlegger van NASH Consulting BV.